blank

Apple har släppt det som kallas “Golden master”-versioner av iOS 14.1, iPadOS 14.1 och nya versioner av tvOS till utvecklare. Räkna alltså med att den kommer nya, uppdaterade versioner av Apples operativsystem inom kort.

Apple tänker uppenbarligen inte göra om misstaget att lansera en ny telefon som inte fungerar som den ska med nuvarande och befintliga operativsystem, eller Apple tänker försöka att undvika att göra det genom att uppdatera operativsystemen för den nya iPhone-modellen. Igår, tisdag, släpptes GM-versioner till utvecklare och det betyder att innan veckan är slut så kommer nya versioner för alla andra. Förutsatt att ingen allvarlig bugg hittas i de här versionerna vill säga.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x