blank

Apples små sändare/mottagare för att hålla reda på prylar – en konkurrent till Tiles, uppges vara aktuella för lansering redan nästa månad.

AirTags uppges vara redo för lansering nästa månad – i november. Det uppges vara värre med Apple nya hörlurar AirPods Studio. Där ska produktionen ha stött på problem, En del funktioner har plockats bort, skjutits upp men det är ändå osäkert om hörlurarna kan lanseras före december.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x