blank

Har du en nyare iPhone, utan hemknapp, så startar  du inte om den (reboot) som vanligt. Har telefonen hängt sig så håll inte inne sidoknappen och den övre volymknappen – då kan du ringa 112, automatiskt. Gör så här istället.

De här instruktionerna gäller:

  • iPhone X,
  • iPhone Xs
  • iPhine Xs Max
  • iPhone XR
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max

 

blank

  1. Ett snabbt tryck på Volum UPP
  2. Ett snabbt tryck på Volym NED
  3. Håll inne sidoknappen

 

Nu startar din iPhone om.

Klart!

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här