blank

QAnon är inte bara en fullständigt förvirrad konspirationsteori – det är också en konspirationsteori som sliter sönder familjer. Effekterna och konsekvenserna är snarlika de som drabbar familjer när en familjemedlem radikaliseras och dras in i andra extremistiska strömningar.

“We literally watched as she became radicalized.”

“The level of heartbreak I felt was unfathomable.”

“It feels like we are losing her to an addiction.”

This is how friends and family of QAnon supporters describe what they’re going through. Most don’t understand how their loved ones could fall for something so unbelievable.

BuzzFeed News


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här