blank

BuzzFeed News har kommit över interna dokument, interna meddelanden som visar att missnöjet med hur den sociala mediejätten hanterar hat, våld, extremism och rasism får hård kritik inifrån Facebook.

Några före detta Facebook-anställda har trätt fram, berättat och i några fall så är skälet till att de numera är före diets anställda är att de anser att Facebook skadar enskilda i stor skala.

On July 1, Max Wang, a Boston-based software engineer who was leaving Facebook after more than seven years, shared a video on the company’s internal discussion board that was meant to serve as a warning.

“I think Facebook is hurting people at scale,” he wrote in a note accompanying the video. “If you think so too, maybe give this a watch.”

Most employees on their way out of the “Mark Zuckerberg production” typically post photos of their company badges along with farewell notes thanking their colleagues. Wang opted for a clip of himself speaking directly to the camera. What followed was a 24-minute clear-eyed hammering of Facebook’s leadership and decision-making over the previous year.

BuzzFeed News


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x