blank

Apple uppges ha beställt ett stort antal, dubbla, vikbara skärmar av Samsung som ska levereras under det kommande året. Det handla inte om skärmar i den mängden att det handlar om en helt ny modell av iPhone men skärmar som sannolikt ska testas i olika prototyper.

Apple har lämnat in flera patentansökningar för vikbara skärmar och skärmar som fått ut, runt kanten på platta, fyrkantiga bildskärmar. Uppgifterna om beställningen kommer via den kinesiska motsvarigheten till twitter, Weibu, vilket gör att uppgifterna får sägas vara mer ön osäkra. Samtidigt lär vare sig Samsung eller Apple bekräfta en sådana här beställning lika lite som att svara på frågor vad skärmarna ska användas till.

Vikbar skärm

Idag har Samsung och flera andra tillverkare mobiltelefoner med dubbla, vikbara skärmar. Räkna dock inte med att Apple kommer med något liknande inom den närmaste framtiden. Apple har historiskt inte gjort smyg kända för att haka på trender eller lansera modeller utan att de är mycket grundligt testade innan.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x