blank

Amerikanska tullen har gått ut med en pressrelase sedan ett större parti piratkopierade AirPods har beslagtagits.

– CBP Officers are protecting the American public from various dangers on a daily basis,” said Troy Miller, Director of CBP’s New York Field Operations. “The interception of these counterfeit earbuds is a direct reflection of the vigilance and commitment to mission success by our CBP Officers daily.”

U.S. Customs and Border Protection har lagt ut bilder, uttalanden och en utförlig text om beslaget. Det är väl i stort bara ett problem – det är inte piratkopierade AirPods utan OnePlus små trådlösa hörlurar.

Det framgår också av kartongerna för den som ids läsa innantill. Det står ingenstans att hörlurarna är AirPods, utger sig för att vara AirPods.

Vad kan vi då lära oss av detta?

Två saker:

  • OnePlus har kopierat utseende och design från Apples AirPods
  • Tullmyndigheten har noll koll

 

OnePlus USA har däremot humor. Det är oklart om myndigheten har det.

CBP


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x