blank

Standardinställningarna i macOS är en grå design med blå inslag men du kan ändra färgsättning och en del annat under inställningarna i din Mac.

Jag har naturligtvis min MacBook Pro inställd med företrädesvis mörka fönster och med lila färginslag. Det mesta är dessutom föreställt så det är bara att klicka i så som du vill ha det. Du hittar alla inställningar under Inställningar och sedan vidare till General.

Du kan välja mellan mörkt eller ett ljus tema, byta färger på scroll bars med mera och du kan gömma menyn och/eller om du vill dölja scroll kanterna. Du kan styra utseende och funktioner i detalj.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här