blank

Pixelmator Photo har nu uppdaterats med stöd för Apples så kallade Neural Engine och en and Pixelmator absoplut bästa funktioner – ML Super Resolution.

ML Super Resolution är en av Pixelmators absolut bästa funktioner – du kan förstora, förändra en bild utan att kvaliteten blir lidande (inom vissa gränser). Alla som dragit upp en bild i storlek, exempelvis, vet hur snabbt bilden försämras. Med ML Super resolution används AI-teknik för att beräkna och gå igenom bilden pixel för pixel och sedan ändra storleken. Det är ett mycket avancerat filter och en avancerad bildhanteringsfunktion som tidigare bara funnits i Pixelmator Pro för macOS. Nu, i den senaste uppdateringen, finns den även i Pixelmator Photo för iPad.

Delad skärm

ML Super Resolution , funktionen, designad som en delad skärm där du snabbt kan se före och efter, vilket gör funktionen mycket enkel att använda, se resultatet av och hantera. Se bilden ovan. Du kan dra strecket fram och tillbaka i bilden för att se en förhandsvisning av det färdiga resultatet.

Pixelmator Photo kostar 99 kronor i Apple App Store.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här