blank

En 16-årig yngling misstänks för att ha varit delaktig i intrånget på Twitter den 15 juli i år. 16-åringen misstänks att ha varit med om att planera och även genomföra attacken, skriver New York Times.

16-åringen har dykt upp under den pågående utredningen av intrånget då ett stort antal kända konton kapades och inlägg som uppmanade användare att skicka pengar till ett Bitcoin-konto postades.

Tonåringar gripna, misstänkta för intrånget på Twitter

Den 16-årige ynglingen misstänks frö delaktighet, för att ha varit med om att planera attacken och även för att ha medverkat i intrånget och attacken.

Now authorities have homed in on another person who appears to have played an equal, if not more significant, role in the July 15 attack, according to four people involved in the investigation who declined to be identified because the inquiry was ongoing. They said the person was at least partly responsible for planning the breach and carrying out some of its most sensitive and complicated elements.

His age? Just 16, public records show.

New York Times


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x