blank

Tweetbot, ett av de populäraste programmen för Twitter har uppdaterats och har nu stöd, fullt ut för styrplatta, gester och öppna länkar i fler webbläsare.

Tweetbot var länge ett av de mest populära programmen för Twitter – tills Twitter började göra inskränkningar i vilka funktioner tredjepartsappar får och inte får använda. Twitter toppade bland annat den populära funktionen att ha flödet i topp hela tiden så att inläggen rullar fram.

Nu har Tweetbot uppdaterats med stöd för styrplatta/mus fullt ut. Tweetbot stöder nu även gester och du kan öppna länkar i fler webbläsare.

Tweetbot


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här