blank

Jag har sagt det och skrivit det förut – de här längre eventen, Community Day är om inte perfekta så långt mycket bättre än halvspretiga, stressiga tretimmars event.

De korta eventen, över en timme, gör att jag känner mig bunden, att jag är fast och måste spela på given tid. Den nya versionen av Community Day med start 11.00 och slut 17.00 är i min värld avsevärt mycket bättre.

Promenader

Jag tog två promenader under dagens event, fick ihop ett gäng Magikarp, några Shiny och är fullt nöjd med dagen. Vädret går inte heller att klaga på vilket naturligtvis bidrar – 29 grader varm med en mild fläktande vind. Första vändan var med det femåriga barnbarnet och då handlar det lika mycket om att gå runt bland områdets alla lekparker som Pokémon. Alla gungor, klätterväggar och rutschkanor ska provas.

För att slippa kasta så kör vi med Gotcha-armband. Andra vändan, en lite längre promenad gjordes efter lunch.

Behåll den här varianten av Community Day är min önskan till Niantic. De lär knappast läsa den här bloggen men ändå.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här