blank

Nu stängs väderleksrapport och tjänsten Dark Sky ned för Android-användare sedan Apple köpt hela företaget tidigare i år.

Dark Sky har varit en av de mest populära väder-apparna både på Android-sidan och för iOS-användare. I våras så köptes Dark Sky av Apple och kort därefter meddelades att appen och tjänsten skulle stängas ned för Android och bärbara enheter, utanför Apples plattform.

Enligt de första planerna så skulle Dark Sky ha stängts ned den 1 juli men Apple förlängde respiten i en månad men nu är det alltså slut. Dark Sky fungerar inte längre med Android.

Apple köper väder-programmet Dark Sky


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här