blank

Don’t bother with Android tablets

Commentary: I love Android phones, but Android tablets stink as an investment.

When I’m looking to buy a tablet or laptop, I’m looking to buy a device that should outlast my phone. I want those devices to have a lifecycle of probably around five years or so. Good luck finding an Android tablet that gets five years of OS updates. That does not mean the tablet just stops working when the updates stop. It means you’re no longer getting the latest features unless you shell out for new hardware or start messing around with other ROMs. It also means you’re not getting security updates, so at some point it becomes a risk

Det här är en aspekt som ofta glöms bort – hur länge kan du som kund räkna med att få uppdateringar?
Hur länge är din investering en vettig investering?

Android-tillverkarna uppdaterar i snitt surfplattor och telefoner i 18-24 månader.

Apple uppdaterar iOS/iPadOS i 4-5 år.

CNet


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x