blank

Apple kommer att lansera nya Apple Watch och nya iPad-modeller i september. Nya iPhone kommer en månad senare – i oktober, uppger Jon Prossner.

Enligt Prossner så kommer Apple Watch och iPad vecka 37, veckan med den 7 september. Ett event (keynote) med iPhone kommer vecka 42 den 12 oktober. iPhone Pro-modellerna kommer att lanseras i november, ytterligare en månad senare.

Jon Prossner uppgifter ligger väl linje med tidigare uppgifter med den skillnaden att nu finns veckonummer och datum angivna. Det har sagts att Apple kommer att dela upp lanseringen av iPhone-modellerna och att Pro-modellerna skulle komma senare ön standardmodellerna.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating