Apple Watch och iPad kommer i september – nya iPhone i oktober

av | aug 16, 2020 | Nyheter

Apple kommer att lansera nya Apple Watch och nya iPad-modeller i september. Nya iPhone kommer en månad senare – i oktober, uppger Jon Prossner.

Enligt Prossner så kommer Apple Watch och iPad vecka 37, veckan med den 7 september. Ett event (keynote) med iPhone kommer vecka 42 den 12 oktober. iPhone Pro-modellerna kommer att lanseras i november, ytterligare en månad senare.

Jon Prossner uppgifter ligger väl linje med tidigare uppgifter med den skillnaden att nu finns veckonummer och datum angivna. Det har sagts att Apple kommer att dela upp lanseringen av iPhone-modellerna och att Pro-modellerna skulle komma senare ön standardmodellerna.

0 0 röster
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: