blank

Nya iPhone kommer att försenas och lanseras en bit in i oktober meddelade Apple på torsdagskvällen i samband med att resultatet för det tredje kvartalet redovisades.

Beskedet gavs av Luca Mastrieri, Apples finanschef:

–  As you know, last year we started selling iPhones in late September. This year, we expect supply to be available a few weeks later.

Ett par veckor

Det betyder att de nya modellerna kommer att lanseras en bit in i oktober, flera veckor senare än normalt. Det har spekulerats om när Apple kommer att kunna börja att leverera de nya modellerna och de flesta har förstått att med fabriker som gått på halvfart och även helt stängda fabriker – Apples underleverantörer – så kommer lanseringen att skjutas framåt ett par veckor.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här