blank

Nu har NHL och spelarfacket kommit överens om ett startdatum för omstarten av NHL-säsongen. Omstarten blir den 1 augusti som startar med ett slutspel på två orter.

Överenskommelsen innebär också att lagen får starta träningsläger från den 13 juli och att lagen får resa till spelorterna den 26 juli. Årets slutspel har också utökats från 16 lag till 24 lag.

Spelorter

Islanders startar mot Florida Panthers men var är fortfarande inte klart. Toronto och Edmonton har nämnts i sammanhanget men NHL har inte gått ut med vilka två städer det blir, ännu. Lagen möts, inledningsvis, i bäst av fem matcher.

NHL


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här