blank

The Lincoln Project grundades av en grupp republikaner 2019. Gruppen samlar nu in stora summor som används för att skapa reklamfilmer som sedan sänds i tavla delstater – där det är relativt jämnt mellan Biden och Trump. De hårdaste tuffaste kritikerna och valfilmerna kommer från Trumps eget parti, republikaner.

The Lincoln Project slår tillbaka mot Trumps med hans egna medel, dramatiken, överdrifterna och ett likriktat, hårt budskap där Donald Trump utmålas som ett hot mot den amerikanska demokratin.

Stör Trump

Flera av grundarna – George Conway, Steve Schmidt, John Weaver, Rick Wilson, Jennifer Horn, Ron Steslow och Reed Galen har drivit egna politiska kampanjer – och även misslyckats att bli valda vilket är det Trump nu sätter fikus på när reklamfilmerna har börjat att nå så många människor att det påtagligt stör honom.

How it starts:

The Wall:

Fellow Traveler:

Find something new:

Fauci:

Law and order:

Truth:

Betrayed:

Fox & Friends:

Names:

The Lincoln Project


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här