blank

Pock är ett program för din Touch Bar som flyttar Dockan, alla ikonerna, till din rad med digitala ikoner.

Förutom funktionen med Dockan så håller utvecklarna på att ta fram widgets för statsråden, menyraden och annan information – allt som Open Source och gratis att a använda.

Pock can place your macOS Dock inside your MacBook’s TouchBar, letting you enjoy your screen in full-size every time!

Pock Display

Med tanke på att utvecklingen precis kommit igång iuch de versionerna som finns ute just är tidigare versioner så skulle jag nog avvakta ett tag innan jag testkör programmet. Det är ett intressant användningsområde för Touch Bar och projektet är värt att hålla ett öga på.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här