blank

Efter Intels besked att deras nya familj av processorer fortfarande är minst ett år bort så har det börjat att städas i bolagets ledning – huvuden har börjat att rulla.

Intel chef för hårdvara, Venkata (Murthy) Renduchintala, slutar den 3 augusti och även om det inte sägs rent så vilar mycket av ansvaret på honom för fiaskot med ständigt försenade processorer. Något som nu resulterat i att Apple tillkännagivit att de satsar på egen hårdvara, egna ARM-processorer – Apple Silicon.

Värvades

Venkata (Murthy) Renduchintala värvades från Qualcomm 2016 och har jobbat inom Intels sedan dess. Den hårt prövade processorjätten överväger nu att upphöra med egen produktion av processorer och göra som konkurrenten AMD – anlita samarbetspartners för att producera kretsar och processorer.

The Verge

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x