blank

Vita Husets försök att stoppa John Boltons bok misslyckades. En domare avslog Vita Husets begäran att stoppa boken då domaren ansåg att de inte kunnat visa att den skada som boken skulle kunnat orsaka motiverade en sådan åtgärd.

Vita Huset och Trump-administrationen hade begärt att boken skulle stoppas med hänvisning till rikets säkerhet. Ett argument som domaren och domstolen underkände. Trots domslutet så hävdade Trump att utslaget var en seger då domaren inte uteslöt att et förskott som Bolton fått för att skriva boken skulle kunna beslagtas:

The Independent

Avslöjar

I boken avslöjar John Bolton att Trump även försökt få hjälp av Kina för att vinna det kommande presidentvalet. Enligt John Bolton så försökte Trump få med Kina i handelsuppgörelse där Kina skulle köpa grödor från USA. Det skulle kunna ge Trump viktiga röster från USAs jordbrukare. Bolton bekräftar också att Trump försökte pressa fram komprometterande uppgifter om Joe Bidens son från Ukraina. Bidens ons var styrelseledamot i ett Ukrainskt bolag.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x