blank

Ikväll stängs Niantics servrar ned vilket betyder att under sju timmar så kommer du inte att kunna logga in eller spela Pokémon GO.

Då det är lokal amerikanska tid som gäller så innebär det att spelet stannar runt klockan 20.00 på kvällen och stoppet pågår till en bit in på natten, 02.00.

Trainers,

Pokémon GO will be experiencing global downtime for seven hours on Monday, June 1, 2020. From around 11:00 a.m. to 6:00 p.m. PDT (GMT −7), the game will be undergoing server maintenance and will be inaccessible to all Trainers. We apologize in advance for any inconvenience that this might cause.

Be sure to follow us on social media, opt in to receiving push notifications, and subscribe to our emails to stay updated. For the latest on in-game events and feature updates, be sure to check this help center article.

—The Pokémon GO team

Har jag inte räknat helt fel i hastigheten så skiljer det 9 timmar mellan Sverige och amerikanska PDT-tid. Stoppet drabbar oss i Europa och Sverige i rätt liten utsträckning som en följd av det.

Ut och spela nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här