blank

Nya iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max kommer att ha en 120Hz skärm vilket ska ge en skarpare bildskärm med mer detaljer och bättre färgåtergivning.

Uppgifter som kommer nu är inte nya – de har cirkulerat uppgifter tidigare om att Apple har planer på att använda en bildskärm som uppdateras snabbare och oftare än de bildskärmar som Apple använder idag.

iPad Pro

Sannolikt så handlar det om samma bildskärmsteknik som idag sitter i nya iPad Pro:

The stunning, redesigned Retina display in iPad Pro features ProMotion, a new technology that delivers refresh rates of up to 120Hz for fluid scrolling, greater responsiveness and smoother motion content. With ProMotion, Apple Pencil is even more responsive with an industry-best, 20-millisecond latency for even more fluid and natural drawing. ProMotion also improves display quality and reduces power consumption by automatically adjusting the display refresh rate to match the movement of the content.

De nya iPhone-modellerna kommer att lanseras senare i höst, sannolikt i september/oktober.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x