blank

Apple kommer att leverera nya iPhone 12 utan hörlurar och utan laddare, uppger analytikern Ming-Chi Kuo. Genom att plocka bort laddare och hörlurar så får Apple ned kostnaderna både för komponenter och för frakt.

iPhone 12 kommer att ha stöd för 5G vilket betyder att komponenterna kostar lite mer. Apple räknar med att kunna sälja iPhone 12 till samma pris som iPhone 11 – genom att plocka bort laddaren och hörlurarna. Det kommer också att sänka fraktkostnaderna samtidigt som fler enheter kommer att rymmas i containers mm. vilket även är ett plus för miljön.

Laddare

Samtidigt kommer uppgifter om att Apple kommer att slopa 5W laddaren och 18W laddaren och erbjuda en 20W laddare för de kunder som vill köpa en laddare till sin iPhone.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x