blank

Det har ryktats ett längre tag om att Apple vill sätta samman paket med olika tjänster men än spå länge så har vi inte sett några andra tecken än rykten – till nu. Kod i iOS 13.5.5 skvallrar om att det kan komma paket med olika tjänster framöver.

Apples service-del är den snabbast växande delen av Apples verksamhet med en mycket snabbt tillväxt. Det är iCloud, Apple Music, iTunes, AppleTV+ och flera andra tjänster. Under åren så det kommit fram nya uppgifter om att Apple försökt förhandla med skivbolag, tv-bolag och andra mediabolag om att få sätta samman paket med olika tjänster.

Apple vill kunna erbjuda kunder paket med olika tjänster, sannolikt prisnedsatta. TV- och filmbolagen har hittills inte nappat men Apple har själva en hel rad tjänster som skulle kunna paketeras. I den senaste testversionen av iOS 13.5.5. så finns en del kod som antyder att det kan komma olika paket, tjänstepaket.

iOS 13.5.5 internal files include references to a “bundle offer” and “bundle subscription” that didn’t exist in previous iOS versions. These codes are related to the management system of Apple’s own services subscriptions like Apple News+, so we believe the company still has plans to offer a discount combo with its services.

However, even with these references found in iOS code, it might take a long time until the special bundle becomes available. As noted by Financial Times, Apple has inked new deals for Apple Music this year that don’t include an agreement to pair Apple Music with other Apple services through a bundle.

9 to 5 Mac


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här