blank

Diskussionen om Apple och App Store går vidare och John Siracuse, utvecklare och tidigare skribent för bland andra Ars Technica och idag driver han podden Accidental Tech Podcast.

Diskussionen har tagit ny fart efter ett bråk där e-posttjänsten Hey stoppats i App Store, efter det att EU meddelat att de öppnat en formell utredning av App Store och Apple Pay samt att amerikanska politiker vill utreda Apples kontroll av App Store.

Everyone wants apps that are feature-rich, easy-to-use, secure, and have good customer support. Apple, developers, and customers all agree on this. Incentives diverge slightly from here. Both Apple and developers want to make money. Customers want app prices to be low, but also want apps that are well-supported and maintained.

Apple, through its control of the App Store, dictates the terms that developers must agree to in order to distribute iOS apps to customers. Apple’s rules determine how the interests of all parties are balanced.

Hypercritical


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här