blank

Varje år delar Apple ut designpriser till appar och program som Apple anser utmärker sig för just det – utseende och design utöver det vanliga.

Åtta utvecklare belönades i år.

“Every year, app and game developers demonstrate exceptional craftsmanship and we’re honoring the best of the best,” said Ron Okamoto, Apple’s vice president of Worldwide Developer Relations. “Receiving an Apple Design Award is a special and laudable accomplishment. Past honorees have made some of the most noteworthy apps and games of all time. Through their vision, determination, and exacting standards, the winning developers inspire not only their peers in the Apple developer community, but all of us at Apple, too.”

Appar

Darkroom (Bergen Co.)
Looom (iorama.studio)
Shapr3D (Shapr3D Zartkoruen Mukodo Reszvenytarsasag)
StaffPad (StaffPad Ltd)

Spel

Sayonara Wild Hearts (developer Simogo/publicerat av Annapurna Interactive)
Sky: Children of the Light (thatgamecompany)
Song of Bloom (Philipp Stollenmayer)
Where Cards Fall (developer The Game Band/publicerat av  Snowman)

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x