blank

Fox News har avslöjats med att ha använt manipulerade bilder både i sina sändningar och på sin hemsida. Samma beväpnade man, med att automatvapen i händerna har “photoshoppats” in i olika miljöer.

Manipulationerna är inte särskilt välgjorda vilket gör ännu mer märkligt att Fox News valt att använda bilderna. När Seattle Times ber om en kommentar så reagerar Fox News, tar bort bilderna och lägger in ett klarläggande på sin hemsida.

blank

Efter ytterligare granskning visar det sig att Fox News använt bilder från en annan stad som illustration till en rapport om Seattle’s Capitol Hill Autonomous Zone. Bilderna som Fox News har använt är inte tagna i Seattle utan i S:t Paul, Minnesota.

Utpressning

Fox rapportering hävdade också att det fanns rapporter om att affärsidkare inom Seattle’s Capitol Hill Autonomous Zone hade utsatts för utpressning av de som utropat den fria zonen. Uppgifter som byggde på lösa rykten och som förmedlades vidare bland annat av polisen i det aktuella distriktet.

Seattle Times


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x