blank

Apple spårar de enheter som stulits vid plundringar i samband med demonstrationer vid upplopp i flera amerikanska städer. Enheter som nu görs obrukbara för tjuvarna.

Under oroligheterna och upploppen så har det gjorts inbrott i flera av Apples butiker och iPhone och andra enheter har stulits. Enheter som spåras av Apple och där varningsmeddelanden också visas.

blankMeddelanden

Som alla vet så finns “Find my iPhone” – “Hitta min iPhone” som funktion och idag kan iPad, iPhone och Mac-datorer spåras. Apple har ett eget, mer avancerat system för att spåra och hålla koll på enheterna i sina butiker men även med den funktion som vi alla har tillgång till så går det att skicka meddelanden till en enskild iPhone, iPad eller Mac-dator.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här