blank

Annonsbojkotten riktad mot Facebook växer, och den växer snabbt med stora annonsörer som nu drar tillbaka sina annonser från den sociala mediajätten.

Coca-Cola, Hersey och Honda bekräftar nu att de drar tillbaka alla sina annonser från Facebook. Unilever som har ett flertal kända varumärken har också dragit tillbaka sina annonser liksom Ben and Jerry’s, NorthFace, och Verizon.

Bojkotten startade med “Stop Hate for Profit” sedan Facebook meddelat att de inte tänker ingripa mot politiska annonser. Kampanjen menar också att facebook gjort, och gör, för lite för att stoppa mot rasistiska grupper och sidor på den sociala mediatjänsten.

StopHateForProfit

Facebook har svarat med att de kommer att göra vissa, mindre förändringar i sina regler.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x