blank

Kära dagbok!

Jag har blivit fiskare och tillverkar spön, fiskar, säljer mina fångster. Fiskarna ger mer Bells än vad insekter och frukter gör.

Jag har också köpt lite utrustning för att laga mat, en eldplats och bett litet campingkök. Jag har även köpt en hink. Nu är det dags att köpa lite frön och plantera saker i nästa steg. Det är hög tid att utveckla den lilla del av ön som jag kommer åt.

Jo, det var så sant. jag har hittat en flaskpost och jag har skaffat mig en slangbella också så att jag kan skjuta ned ballongerna.

blank blank

Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här