Igår lanserades en ny version av watchOS där det förväntades att nya urtavlor i regnbågsfärger skulle finnas med. Samtidigt lanserade Apple två nya armband men nu ställer sig många frågan var urtavlorna tagit vägen?

Den nya urtavlan fanns med i den senaste betaversionen av iOS men den finns inte med i den färdiga, lanserade versionen av watchOS 6.2.5. Användare har konstaterat, efter uppdateringen, att den nya urtavlorna inte finns med i deras Apples Watch. Andra användare har California, en av de nya urtavlorna med som en bild men urtavlan går inte att välja.

Andra användare har hittat de nya färgerna som ett tillval men inte som egna urtavlor.

Saknas

För egen del så uppdaterade jag min Apples Watch under gårdagen men jag hittar vare sig den nya urtavlan, en av de tre ovan, eller något tillval vad gäller färgerna, inte ens efter omstart av klockan.

Antingen har Apple beslutat att inte lansera de nya urtavlorna eller så handlar det om ett tekniskt problem, en bugg. Det har gissats att Apple kan komma att lansera urtavlorna senare genom att släppa dem via en central funktion. Såvitt jag vet har Apple Watch ingen sådan funktion. Apple kan inte skicka ut data till Apple Watch, centralt.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x