blank

Donald Trump fortsätter att publicera inlägg på Twitter Joe Scarborough, programledare på MSNBC, anklagas för Lori Klausutis död 2011. Lori Klausutis var medarbetare och hon hittades död i Joe Scarboroughs kontor.

Lori Klausutis död har utretts och det visade sig att hon hade ett odiagnosticerat hjärtfel som ledde fram till en kolapps där hon slog huvudet i skrivsbordskanten när hon föll samman. Efter det att Donald Trump publicerat flera inlägg om Lori Klausutis död så har hennes make, Timothy Klausutis, skrivit ett öppet brev riktat till Twitters chef och grundare Jack Dorsey och vädjat om att inläggen ska raderas.

“Nearly 19 years ago, my wife, who had an undiagnosed heart condition, fell and hit her head on her desk at work. She was found dead the next morning. Her name is Lori Kaye Klausutis and she was 28 years old when she died. Her passing is the single most painful thing that I have ever had to deal with in my 52 years and continues to haunt her parents and sister.”

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1257258214615367680?s=20

Lori Klausutis död har utretts och det finns inga bevis, ingen grund och inga uppgifter som pekar mot att hennes död var något annat än sjukdom kombinerat med en olycka. Trots det så fortsätter USAs president att använda hennes död för att försöka att komma åt en motståndare och kritiker.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här