blank

Den 11 juni kommer ett nytt FPS, First-Person-Shooter, till Nintendo Switch – Warlock. Ett spel som tar sikte på alla oss som älskar Doom, Duke Nukem och andra spelklassiker.

FPS-spel betyder att du ser det du har framför dig – du spelar i första person. Du ser dina händer, det du håller i (oftast ett vapen av något slag) och du rör dig framåt i den riktning du tittar åt. Det finns en rad spelklassiker, kultspel, som bygger på samma upplägg – Wolfenstein, Doom och Duke Nukem för att nämna några. Den 11 juni lanseras alltså Warlock som är ett spel i samma genre.

Warlock är en präst som gett sig ut på sitt eget korståg mot demoner och monster.

The game tells the tale of the Warlock, a mysterious preacher tasked with a quest to rid the world of the invading forces of evil. Diving head-first into an inferno of bullets, claws, and fangs he has to slash and shoot his way through hordes of blood-thirsty demons, un-holy monsters, and deadly machines. Traversing through 60 levels set in 5 distinct domains the player will come across secret areas, ammo caches, hidden buttons, and elevators leading to more danger. It’s crucial to make good use of the 38 guns and 8 spells in the arsenal, choosing the right upgrades to get the most out of each playstyle and developing the character with every fight to bring out his full potential.

Steam


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här