blank

Stämningen riktad mot Apple och regissören M. Night Shyamalan har underkänts av den domstol och den domare som stämningen lämnats in till. Stämningen gjordes av Francesca Gregorini, författare, som hävdar att “Servant” kopierat hennes verk “The Truth About Emanuel”.

“The Truth About Emanuel”, en film från 2013, har stora likheter med “Servant, hävdar Francesca Gregorini. M. Night Shyamalan å sin sida hävdar att “Servant” är ett verk som det har arbetas på innan 2013 och att han inte hört talas om “The Truth About Emanuel”.

“Beyond this unprotectable shared premise, the works’ storylines diverge drastically and quickly”, skriver domaren i sin dom.

Variety


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här