blankCoronatider, telefonmöten, videomöten och så fler telefonmöten och ett videomöte till – allt görs med hörlurar. Jag trodde aldrig att jag verkligen skulle nå upp till nio timmar batteritid, att jag skulle nå gränsen och att mina PowerBeats Pro faktiskt skulle behöva att laddas men jodå, allt oftare numera.

Jag har även mina PowerBeats Pro på mig då jag lyssnar på ljudböcker, vilket jag gör, mest hela tiden mellan alla möten och medan jag jobbar. Jag samlar alltså på mig rätt många timmar med mina skogsgröna PowerBeats Pro. När jag köpte dem så valde jag mellan AirPods och PowerBeats Pro. Mitt problem är att jag har “fel” på ett öra. AirPods sitter riktigt bra i det ena örat och rätt okej i det andra örat. Rätt okej betyder att rör jag på mig så glider AirPods sakta ut ur örat tills hörluren ramlar ut. Därför fick det blir PowerBeats Pro. Skogsgröna därför att min telefon är grön (fråga inte).

Battertid

Skillnaden mellan AirPods och PowerBeats Pro var då (innan Airpods Pro) att de senare har nio timmars batteritid. Dubbelt så lång batteritid som AirPods och det visade sig ganska snart att jag faktiskt behövde batteritiden. Speciellt i dessa tider. Dessutom sitter de perfekt med sin båge bakom örat och jag kan röra mig hur mycket som helst utan att de ramlar av.

Lägg sedan till att PowerBeats Pro är billigare än AirPods Pro – mer “bang for the buck”.

Boxen

Visst, den svarta boxen som de ligger i, och som innehåller extra laddningar, är större än den vita lilla boxen som du har AirPods i men det är inget problem. Fodralet/omslaget ryms i de flesta fickor.

Visst, du kan inte ladda dina PowerBeats Pro trådlöst men det har jag ärligt talat aldrig ens reflekterat över. Boxen sitter i en sladd medan jag springer runt och pratar. Sedan laddar jag hörlurarna mellan alla samtal.

Hade jag valt PowerBeats Pro idag också?

Utan minsta tvekan.

Hade jag valt PowerBeats Pro även före AirPods Pro?

Utan minsta tvekan.

Mina PowerBeats Pro är nog det tillbehör, förutom Apple Watch, som jag använder mest, även när jag spelar med mitt Nintendo Switch och tittar på TV.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här