blank

Det pågår ingen sport just, till stor glädje för de som inte gillar sport kanske men för oss som älskar ishockey, fotboll, boxning, amerikanska fotboll, baseboll och annat så är det en plåga. Räddningen är nätbutikerna med sportfilmer. Här är filmerna för dig som gillar boxning.

Jag skriver nätbutikerna för även om jag alltid handlar lokalt i första hand så är just detta utbud så smalt att du knappast hittar det i de lokala butikerna. I alla fall inte utanför storstäderna.

Amazon är räddningen för här finns massor av sportfilmer. Se nu till att hitta säljare inom EU så slipper du extra moms och tull. Leta också igenom Amazon och även ute på nätet för att hitta bästa pris.

blank

Muhammad Ali – The Greatest Collection

Hela Muhammad Alis karriär, den bästa tungviktsboxaren världen någonsin har skådat alla kategorier. Muhammad Ali var inte bara en av världens absolut största idrottsmän, han betydde enormt mycket för de svarta i ett segregerat USA där rasbarriärerna var hinder i hela samhället. Han hyllades i ringen men fick inte gå in på vilka barer han ville och han var inte välkommen överallt på grund av sin hudfärg. Han besegrade Sonny Liston,  George Foreman och han gav Leon Spinks en boxningslektion de tre gånger han tog tillbaka tungsviktstiteln.

blank

Tyson Holyfield Hopkins – jakten på den amerikanska drömmen i boxningsringen. Mike Tyson utvecklades till en av tungviktsboxningens mest fruktade boxare. Han klev in i ringen, drog in armarna, skrapade med foten och slog ut dig, skoningslöst. Den som till slut besegrade Tyson var inte James Buster Douglas. Det var Mike Tyson själv.

blank

Foreman

Han förlorade mot Ali och knäckt över förlusten förlorade han självförtroendet och lusten att boxas. Han fortsätte sin karriär, blev världsmästare igen. Vid 45 års ålder klev han upp i ringen i en sensationell comeback mot Michael Moorer. Ingen utom George Foreman trodde att han kunde vinna och han låg också under, stort på poäng, när han telefonstolpar till armar tog sig igenom Moorers gard i den tionde ronden. en kort höger skickade Moorer i golvet och Foreman var mästare igen. Den äldste någonsin.

Länkar

Här hittar du sportfilmerna på Netflix
Här hittar du sportfilmerna på Amazon Prime Video
Här hittar du sport på SVTPlay
SVTPlay: VM 1994 (fotboll)

Fotnot: HBO Nordic finns inte med i listan ovan då deras app och webbtjänst är så urusel att det inte går att göra vettiga sökningar med deras tjänst. Sökningar på Sport eller Sports ger inga träffar överhuvudtaget.   


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här