Apple har bekräftat spårningsfunktionen AirTags, av misstag, i en supportvideo.

Videon lades upp på Youtube, på en av Apples kanaler igår. I videon visas en del av inställningarna i en iPhone som har en söknings/spårnings-funktion aktiverad.

Videon, “How to erase your iPhone”, plockades snabbt ned men inte tillräckligt snabbt. Användare han spela upp den och göra skärmdumpar, bilden ovan.

blank

Sannolikt så har någon använt en iPhone där AirTags betatestas för att spela in en instruktionsvideo – om något helt annat – och därmed visast inställningen och texten som rör AirTags. Denne någon sitter lika sannolikt illa till just nu.

appleosophy.com


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här