blank

blank

Laga din iPhone i Stockholm hos Teknikpunkten

Bor du i Stockholm och olyckan har varit framme och du behöver laga iPhone i Stockholm? Ta hjälp av oss på teknikpunkten, vi utför iPhone reparation i Stockholm med snabbt och hållbart resultat. I vår butik i Stockholm byter vi glas på iPhone och iPad på väldigt kort tid, oftast på 10-60 minuter. Om du behöver reparera din iPhone i Stockholm är du välkommen in.

Byta glas på iPad i Stockholm

Om du behöver byta glas på IPad i Stockholm kan du ta hjälp av oss på Teknikpunkten. Oavsett vad som orsakat skadan och ditt innehåll på din Ipad inte ska gå förlorat är det viktigaste att du tar hjälp av en professionell reparatör. Det är viktigt att du själv inte försöker lyfta på det trasiga glaset för att ordna skadan på egen hand. Det är enkelt att byta glas på ipad i Stockholm, men det kan finnas fler skador än trasigt glas och de eventuellt övriga skador ska det alltid utföras en korrekt felsökning på så de inte leder till fler problem.

iPhone reparation i Stockholm 

Vi på Teknikpunkten utför specifik iPhone reparation i Stockholm. Din iPhone kan råka ut för olika typer av skador så som krossat glas, sprickor och andra skador som uppstår beroende på vad för typ av olycka din iPhone råkat ut för. Men ofta är de inte så farliga som man kan tro, det trots att en iPhone är en modern smartphone med otroligt avancerad finkänslig teknik, så är de gjorda för att klara av en hel del. Beroende på skada tar reparationen olika lång tid, en reparation som går snabbt är trasig skärm, att laga en iPhone skärm i Stockholm tar inte lång tid, oftast är det klart under en timme. Om din mobilskärm har gått sönder behöver du inte oroa dig, många gånger är det inte värre än att du behöver byta ut glaset på din iPhone.

Gör din mobilreparation Stockholm hos Teknikpunkten

Hos Teknikpunkten möts du av erfarna reparatörer som genomför mobilreparationer i Stockholm till bra pris. Du kan antingen välja att komma in till vår butik och vänta medans vi utför reparationen. Tänk på att vända dig till en butik som kan laga din mobil i Stockholm, hör gärna av dig till oss då vi kan hjälpa dig att reparera de flesta märken och modeller. 

blank

Samarbete med Teknikpunkten.se


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här