Donald Trump har upprepade gångar tonat ned riskerna med Corona. Han har sagt att viruset är en bluff, iscensatt av demokraterna, att hans administration har situationen under kontroll – fram till nu när han deklarerar ett nationellt nödläge.

Washington Post har publicerat en video som visar hur Trump ljugit, förvridit fakta och hur han försökt att utnyttja krisen politiskt.

 

Irland

I mötet med Irlands premiärminister Leo Varadkar så berömde Donald Trump Storbritanniens arbete med att stoppa smittan.

Irland är inte en del av Storbritannien.

Is this enough? Truly, is this enough for the country that looked at itself after eight years of a competent presidency and decided to hand things over to a vulgar talking yam? Are the vacant airports and deserted subways enough? Will the empty arenas and ballparks be enough? Is the plunging stock market enough? When the ambulances start hauling away the old folks down the block, will that be enough? How in god’s name can anyone vote for four more years of this, four more years of a choleric fatburg of a man who calls a press conference about a global health emergency and asks a reporter for Fox News how the ratings were for his last town hall? How does that man carry a precinct, let alone a state, let alone the country? Christ, even Ted Cruz is doing the right thing here.

Esquire


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här