Medan resten av världens ledare följer utvecklingen av Coronaviruset så spelar Donald Trump Golf.

I hlegen så besökte Trump en av sina egna anläggningar för att spela golf. Något han gör väldigt ofta.

By the Washington Post’s estimate, Trump has played around 217 rounds of golf as president and has visited one of his golf clubs on around 250 days. More broadly, Trump has visited one of his properties “a little less regularly than once out of every three days of his presidency,” notes the Washington Post. “In other words, for every week he has been president, he has spent, on average, at least part of two days at one of his properties.”

Slate

Innan

Innan Trump valdes till president så kritiserade han Barack Obama för att spela golf under ett utbrott av Ebola:

Under sin tid i Vita Huset så har Trump besökt någon av sina egna anläggningar runt var tredje dag.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här