New York Islanders är hemma igen i Nassau Coliseum, Long Island. En styggelse och en ful fläck på lagets historia är äntligen borta.

Jag har aldrig kunnat förlika mig med tanken att Islanders skulle spela i Brooklyn, i Barclays Center. New York Islanders kommer inte från New York, kom ihåg det. Islanders är inget newyork-lag, kom ihåg det. New York Islanders kommer från Long Island och hör hemma där, ingen annanstans.

Beskedet

Igår kom beskedet – New York Islanders flyttar hem och kommer att spela alla sina hemmamatcher i Nassau Coliseum, i år och nästa säsong tills den nya arenan Belmont Park är klar 2021/2022.

Det lindrar något sju förluster på den 10 senaste matcherna.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här