Vi är alla oroliga, vi söker information på nätet och vi matas hela tiden med nya uppgifter. Därför samlar Macken nu all information, den information som jag bedömer är pålitlig, som kommer från pålitliga, etablerade källor i en avdelning – för att hålla ihop informationen.

Jag är sannerligen ingen expert och jag utger mig inte för att vara det heller men en sak kan jag – söka information, ta reda på vad den kommer ifrån och värdera den. Det är det du gör som journalist, varje dag, och det var också mitt yrke under 20-25 år.  Så det kan jag i alla fall göra – samla information från vad som kan bedömas vara pålitliga källor.

Samstämmighet

Kom nu ihåg att du sannolikt inte kommer att hitta en total samstämmighet mellan olika länder, mellan olika myndigheter eller mellan olika experter. Det görs olika bedömingar och det gör att informationen kan variera, något. Följ råden från myndigheter, sjukvården i din egen region.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här