blank

Islanders GM Lou Lamoriello är bestämd – han ska göra det som krävs för att behålla Mathew Barzal och han har också för avsikt att förnya kontrakten med de spelare vars avtal löper ut inom kort. Det beskeden gav Lou Lamoriello när han svarade på frågor från fansen.

Ju nu är det stopp för allt NHL-spel. Ligan är pausad tillsvidare och för Islanders del betyder det att skadade spelare, Casey Cizikas och Johnny Boychuk är tillbaka på isen. Boychuk fick sy 90 stygn i ansiktet och vid ena ögat efter den otäcka olyckan där han fick Artturi Lehkonens skridsko i ansiktet.

Utgående kontrakt

Mat Barzal, Devon Toews och Ryan Pulock har alla tre utgående kontrakt och Lamoriellos besked är:

We have every intention to sign all three.

Chanserna

När det sedan kommer till själva spelet så är Lou Lamoriello nöjd men har naturligtvis sett det vi alla har sett – Islanders skapar massor men gör alldeles för få mål. Det är en punkt spm måste förbättras anser Lamoriello.

Finding a way to capitalize on our offensive opportunities to score.

Lou Lamoriello förväntar sig också att en av KHLs bästa målvakter, Ilya I. Sorokin, tar klivet över till NHL nästa säsong. Det betyder att det kan bli ett helryskt målvaktspar i Islanders.

Här kan du läsa fler frågor och svar

En hälsning

Avslutningsvis – Cal Clutterbuck skickar en hälsning – missa inte slutet.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här