Vad gör du om du sitter isolerad och upptäcker en söt granne som du skulle vilja träffa mer?

Du bjuder in till en date på din balkong, grannen på sin och sedan kör ni en date över videolänk. På varsin balkong, en träff på distans. Det gäller att vara påhittig i dessa virustuder.

But that didn’t stop Brooklyn, New York-based photographer Jeremy Cohen from taking a shot at connection — from afar. Over the weekend, Cohen sent the modern-day equivalent of a message in a bottle: he flew a drone with his phone number from his balcony to someone on a neighboring rooftop in order to avoid breaking the social distancing efforts imposed by the coronavirus. (New York City currently hosts 15,000 of the world’s estimated 440,000 COVID-19 cases and is under stay-at-home guidance.) The result of Cohen’s efforts? A long-distance “date” of sorts, with the meet-cute and subsequent dinner all documented over TikTok.

Time

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här