Apple öppnar App Store i ytterligare 20 länder vilket betyder att Apples butik för appar till iOS och iPadOS kommer att finnas i 177 länder.

“Thanks to the creativity and innovation of developers like you, the App Store has become much more than the world’s safest marketplace. It’s grown into a vibrant platform with great apps that influence culture and change lives, with over half a billion visitors each week”

Det skriver Apple i ett pressmeddelande.

Apple har inte presenterat listan på alla länderna men vi vet att  Afghanistan, Irak, Marocko och Rwanda finns med bland de nya länderna.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här