Det är ett problem i sociala medier – om du är kvinna. Utan förvarning så kan du få bilder på könsorgan skickade till dig i privata meddelanden. Så här smart hanterade en kvinna som fått bilder från en man som skickat bilder till henne.

Mannen hade tidigare gått från en flirt till inviter som kvinnan tackade nej till med hänvisning till att hon hade ett förhållande. Utan förvarning skickade mannen då bilder på sitt kön till kvinnan som svarade med:

Mannen trodde uppenbarligen att kvinnan faktiskt hade ett filter kopplat till sitt konto som filtrerade bort bilder och som också skickade bilderan direkt till polisen.

Så ska en slipsten dras.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här