Temtem är ett spel med olika märkliga djur och figurer där du ska jaga och samla saker. Spelet startade som ett Kickstarter-projekt och har nu lanserats på spelsajten Steam.

Det finns fler likheter – du kan utforska olika länder, olika riken i spelet och du kan duellera. Spelet går också ut på att samla saker, skatter och objekt. Temtem innehåller även prylar som du kan byta med andra, precis som i Pokémon GO. De senaste försäljningssiffrorna pekar mot att Temtem hittills har sålt i runt 500 000 exemplar.

TemTem på Steam


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här