blank

 blank

Dags att ta tag i det här med träning, hur du rör dig och vad du stoppar i dig – ett nyårslöfte kanske? Här får du en samling tips på appar som gör att du kommer igång.

Förutom träning så behöver du också fundera över vad du stoppar i dig, sätta upp mål och göra en enkel plan.

Hur kan du hitta fram till bra vanor?
Behöver du ett kosttillskott?

Hur ska du mäta och registrera det du gör?

Ett råd är – krångla inte till det och sätt upp realistiska mål. Du behöver inte bli maratonlöpare. Det är fullt godkänt att komma igång, börja promenera, röra på dig kompletterat med styrketräning. Då får du både bättre kondition och bättre styrka. Tänk på att variera din träning. Det ska vara roligt, inte vara en börda och ett måste.

Tränar du hårt, styrketräning, så är ett kosttillskott ett effektivt sätt att få i dig de nödvändiga proteiner som kroppen behöver. Det är ett bra komplement till det du äter och du hittar massor av goda råd på kosttillskottguiden.nu.

Springa

Springa är appen för dig som vill skriva in och anteckna, löp-pass, promenader – hur du rör dig och tränar. En träningsdagbok.

Runtastic Pro

Runtastic Pro Running är en app för dig som springer när du tränar. Appen håller reda på distans, hastighet och andra värden.

JeFit

JeFit är en app för din träning. Här hittar du olika övningar som du kan använda för att sätta samman träningspass. Är ni fler som använder JetFit så kan nu utmana varandra.

Fitbit

Appen kan kopplas till Fitbits armband och det är då den fungerar bäst. Fitbit kan även kopplas till Arias nätuppkopplade vågar.

LifeSum

LifeSum är en app som ger dig mycket bra koll på alla dina måltider under en dag, förutsatt att du skriver in allting. Du kan scanna eller skriva in manuellt oavsett om det är mat eller ett kosttillskott. LifeSum kan också kopplas till Aktivitet, den inbyggda appen och funktionen i iOS.

10K Runner

10K Runner är både en app för att hålla reda på din träning men också för att kunna öka din mängd av träning och hur långt du kan och orkar springa.

Hur ofta och hur mycket du vill eller kan träna är upp till dig men det underlättar att skaffa sig goda vanor. Träna regelbundet, på samma tider och hinner du inte under dagen så finns det många gym som öppnar tidigt. Du tränar före jobbet eller studier och kan sedan planera och styra dagen som du vill.

Lycka till med träningen nu!

Samarbete med kosttillskottguiden.nu

blank


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här