blank

Nyligen intervjuades Nancy Pelosi av ABCs “This Week” och bland de frågor Pelosi fick rör riksrättsåtalet och att Nancy Pelosi inte skickat iväg åtalet och handlingarna direkt. Mitt under intervjun så började Donald Trump att skicka frågor till programledaren George Stephanopoulos.

USAs folkvalda president sitter på Twitter och kommenterar ett tv-program, i realtid:

Nancy Pelosi, demokraternas ledare i representanthuset sparade inte på krutet i sin kritik av Donald Trump:

“I don’t like to spend too much time on his crazy tweets, because everything he says is a projection,” she said. “When he calls someone crazy, he knows that he is. Everything he says you can just translate it back to who he is.”

Politico

Kan du föreställa dig att George Bush, den äldre och den yngre, eller att Barack Obama skulle sitta på detta sätt och kommentera en tv-intervju, direkt, på Twitter?


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här